Vi har skräddarsytt en egen plattform för att täcka våra kunders behov. Den är konstruerad för att vara både enkel och smidig. Både för nybörjare och avancerade. Plattformen består av många mindre delar. Det gör det enkelt att lägga till delar, eller plocka bort, så att de passar just er verksamhet. Vissa delar har vi utvecklat själva för att vi inte hittat något bra alternativ till det vi söker. Medans andra delar vi använder är tredjepart, så som den delikata statistiken och den avancerade bildredigeringen. Men det kommer du inte märka för att allt är väl intregrerat. Nedan kan du läsa mer om plattformens uppbyggnad.

Introduktionsskurs

Vi erbjuder alla nya kunder en introduktionskurs till admingränssnittet. Det är en kort kurs som tar en timma ungefär. Den sker antingen på plats, över nätet eller via telefon.

Webhotell

Hos oss kan ni placera er webbsida. Vi har snabba servrar i molnet som vi underhåller och bevakar. Vi garanterar hög tillgänglighet.

Det är inget krav att ni har eran webbsida hos oss. Men det kan påverka möjligheten av att utnyttja plattformen fullt ut.

Webbsida

Vi designar och utvecklar nya webbsidor. Vi tar gärna fram förslag på utseende vi tror skulle passa och ni är välkommen att vara med i processen. När vi enats om ett utseende sätts programmering igång.

Finns det redan en existerande webbsida som ni vill behålla kan vi flytta över den till oss.

Webbshop

Vi erbjuder möjligheten att ha en webbshop med alla de funktioner man förväntar sig. Har man ingen existerande webbsida eller webbshop kan vi hjälpa till med det enligt processen ovan.

Display

Med vår plattform kan man styra och publicera material anpassat för TV-skärmar.

Funktioner

Vill man samla information från ett formulär, t.ex. en ansökan, eller hämta information från en tredje part för att visa upp på sin egen sida har vi ordnat så att man köra funktioner just för att underlätta integreringar.

Sökmotoroptimering

Vi tillrättalägger en god grund för att ge sökmotorer den bästa förutsättningen att hitta bra och korrekt information.

Domännamn

Vi registrerar, förnyar och sköter om domännamn och ser till så att det fungerar med våra och era tjänster.

SSL-certifikat

För säker och krypterad trafik.

Admingränssnitt

Vi har utvecklat ett eget admingränssnitt där man redigerar och administrerar de tjänster vi erbjuder. Målet har varit ett enkelt och lättarbetat system med webbredaktörer i åtanke och med precis de inställningar och val man behöver för att hantera sin webbsida eller display.

Support

Vi bistår med support i hur man använder våra tjänster. Det sker primärt via mail eller telefon på kontorstid helgfria vardagar.

Statistik

Besök på webbsidor loggas och vi kan ta fram statistik över bl.a. antal besökare, populära sidor, om besökarna använder mobil eller dator.

Säkerhetskopiering och återställning

När innehåll skapas och redigeras så bildas det en nya versioner av webbsidan och mallarna. De gamla versionerna lagras och kan återställas vid tillfälle det skulle behövas.

Produktbilder

En funktion som automatiskt tar bort bakgrunden från ett produktfoto. Det gör det enkelt att placera produkten i en mall eller kampanj för sociala medier, webbsida eller TV.

Kvalitetskontroll

Det körs regelbundet automatiserade kontroller av er webbsida eller webbutik för att kolla så att det inte finns så kallade döda länkar. Om en länk eller bild inte längre är aktuellt så skickas en notis om att åtgärda felet.